Design Your Space pentru avansați este destinat celor ce au trecut prin cursul pentru începători sau au studii de specialitate în domeniu și vor să aprofundeze subiectul într-o manieră practică.

În cadrul modulului dedicat avansaților, proiectele vor prinde contur desenând pe calculator și ȋn mică proporţie de mână. Cele 12 sedințe sunt formate în principal din elemente practice, abordând două subiecte principale: conceptul și proiectul tehnic.

 

La finalul cursurilor, vei ști cum să pui în practică un proiect de design interior. Astfel, te vei putea exprima creativ cu o bază tehnică solidă, pentru tine sau pentru viitori clienți.

Arhitecții de la Laboratorul de Arhitectură, cu experiență practică în domeniu de peste 10 ani, vor susține cursurile și îți vor fi aproape în tot procesul de învățare.

Cristina Stroe, arhitect și designer de interior, cofondator Laboratorul de Arhitectură și LINIA Furniture, are o experiență de peste 8 ani în proiectarea de design interior și arhitectură. Cristina are ochiul format în a identifica și recunoaște potențialul unui proiect, dar și în a structura procesele de implementare. Aceste abilități o fac să fie motorul biroului în care lucrează.

Arhitect și designer de interior, Diana Nitreanu este partea artistic-creativă a duoului, având în portofoliu de la design de produs și de mobilier, până la proiecte de arhitectură. Masterul în urbanism obținut la Institute for Advanced Architecture of Catalonia, din Barcelona, Spania, i-a conturat viziunea asupra designului. Diana este cofondator Laboratorul de Arhitectură și LINIA Furniture şi te va asista în partea practică pas cu pas, fiindu-ți alături la fiecare sedință şi asigurându-se că transformă fiecare noțiune teoretică în una practică.

Trainerii au experiența prezentărilor, conferințelor și ale predării de cursuri de specialitate, Parametrica fiind deja un proiect educațional cunoscut în domeniul designului.

mobilier dormitor

Primul aspect de luat în considerare la inițierea unui proiect de design interior și înainte de concept este releveul – adică măsurarea spațiului și a suprafețelor. Vom explora împreună cum te ajută acest lucru la a avea o imagine de ansamblu și în detaliu a spațiului de amenajat și cum te ajută releveul să stabilești suprafețele pentru finisaje și pentru montarea pieselor de mobilier.

Mai apoi vom intra în discuția despre concept. Vei deprinde abilități despre cum să realizezi un brief . Vei descoperi împreună cu trainerii ce fel de întrebări să îi pui clientului pentru a cunoaște și înțelege dinamica vieții din spațiul de amenajat, astfel încât să poți crea un ambient adecvat, conform nevoilor acestuia atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Puzzle-ul începe să prindă formă prin moodboard, ce va pune cap la cap culori, materiale, imagini de referință și va contura planul de poziționare a pieselor de mobilier. La final, conceptul se va transforma într-o serie de imagini 3D.

Conceptul devine parte concretă prin proiectul tehnic. Aici vei aprofunda cum să gândești planurile de mobilare și finisare, cum să poziționezi prizele, întrerupătoarele și luminile.Vei învăța cum să calculezi necesarul de materiale și să realizezi bugetul, care să se încadreze în limitele propuse de client.

 

*În funcție de dinamica grupei și planificarea activităților în teren, programa poate suporta ușoare modificări. Vom avea grijă să te anunțăm din vreme, dacă acest lucru se va întâmpla!

* Unde?

     Showroom Retros – Popa Nan 82, etaj 2, București

* Când?

Se va da startul în februarie 2018.

Cursurile se țin o dată pe săptămână între orele 19:00-21:30, în intervalul luni-vineri.

* Preț:

       1980 LEI pentru toate cele 12 sedințe ale modului

Se aplică discount de 10% pentru plată până la data 31 Decembrie și pentru plată integrală. Discounturile nu se cumulează.

* Modalități de plată:

Plata se poate face prin transfer bancar sau plata numerar la sediul nostru din Mircea Vulcănescu 27, Sector 1.
Poți achita în 2 rate (prima rată la înscriere, a doua rată la începerea celei de-a 5-a ședințe)

Locurile sunt limitate!

Inscrie-te